Новости запорожского региона от информационного агентства "ВЕСТИ-ИНФОРМ"

Запорожье
28 марта 2024, четверг, [16:17]
+ в избранное + cделать стартовой



Е.Червоненко получил письмо от благодарной запорожанки за помощь в оплате дорогой операции для ребенка

16 октября 2014 [18:26] 2663

Жительница Запорожской области поблагодарила кандидата в народные депутаты Украины Евгения Червоненко за помощь в лечении внучки


Бабушка с внучкой Викторией

Об этом корреспонденту агентства сообщили в избирательном штабе кандидата в народные депутаты Украины по 79 избирательному округу Запорожской области Евгения ЧЕРВОНЕНКО.

В частности, стало известно, что в семью Вишняковых пришла беда - двухлетняя девочка Викочка тяжело травмировала руку электромясорубкой. Семья не знала куда обращаться за помощью — дедушка Вики всю жизнь отработал в системе образования, а бабушка отдала 20 лет жизни госслужбе. Внучке срочно требовалась дорогостоящая операция, которая, естественно, не по карману  пенсионерам, - сообщили в штабе. Кандидат в народные депутаты Евгений Червоненко, узнав о трагедии, не смог остаться в стороне, поэтому незамедлительно оказал всевозможную помощь, необдимую для лечения ребенка, - подчеркнули в штабе политика.

В ответ бабушка маленькой Виктории написала Евгению Червоненко открытое письмо со словами благодарности за бесценную помощь, оказанную в лечении внучки. В письме, в частности, сказано:

"Шановний Євгене Альфредовичу,

Мабуть, краще і не скажеш, і дорожчого в світі немає, аніж правда в словах:

Любі діти, милі діти, виростайте, наче квіти.
Білогубі, чорноброві  виростайте всі здорові.
Чуйні серцем, чесні,  щирі
І на радість всій родині, і на славу Україні.

Ось так і ми милувалися своїм сонцем – дворічною Вікусею Вишняковою. Їй всього два рочки, та росте дівчинка розумненькою і слухняною, лише радує і батьків, і бабусь з дідусями.

Та, як говорять, не шукай лиха. Прийшло воно і у нашу сім’ю, неждане-небажане: тяжко травмувалася наша донечка, сестричка, онучка, наша радість і надія. Потрібне довге і дороге лікування.

Але у цьому горі наші серця гріє чуйність і співчуття небайдужих людей, тих, хто відгукнувся на наше прохання про допомогу. І перший з них – кандидат у народні депутати Євген Альфредович Червоненко.

Він пройнявся нашим болем, зрозумів нас як батьків, адже сам батько і добре знає, що таке хвора дитина у сім’ї. Ми відчули поклик турботливого серця і доброї душі. А це дано не кожному.  

Ми переконалися: турбота про здоров’я дітей — у серці Євгена Альфредовича. Дехто може заперечити, мовляв — він емоційний, різкий, суворий. Так, цього не заперечиш. Але врахуйте, що він давно у політиці, займав високі посади, що зобов’язувало приймати конкретні рішення, інколи навіть непопулярні, бо, в першу чергу, завжди дбав про позитивний результат, не терпить фальші і підлості, чиновничого бюрократизму, відкритий і прямий у спілкуванні.

Щиро вдячні Євгену Альфредовичу, низько вклоняємось за його милосердя і підтримку. А ще зичимо міцного здоров’я, невичерпної життєвої елегії, плодотворної роботи на благо стабільності та процвітання незалежної України. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас, а Ваша професійна мудрість, високі організаторські здібності служать всім нашим землякам.

З великою  повагою і вдячністю сім’ї ВИШНЯКОВИХ, МАРТИНЕНКО і маленька Віка", - говорится в письме кандидату в нардепы.

Ю.Стрельцова
Рекомендовать

Оставить комментарий:

Комментарии:

Эту новость еще никто не коментировал

Анонсы

Все анонсы

Опрос

Новостями региона из каких сфер вы больше всего интересуетесь в повседневной жизни?
Политика и власть
Экономика и бизнес
Культура и искусство
Спорт и здоровье
Криминал и происшествия
Общественная жизнь
Социальная сфера
Другое

11 апреля 2012

  • .

KINOafisha.ua - билеты в кино онлайн.
Полная программа передач для всех телеканалов тут.
Лента новостей за последний час на https://www.ukr.net.
Вас интересуют продаваемые б/у автомобили в Украине? Тогда смотрите тут.